Suivre l’actualité de ce titre (promotion, parution...)

Résumé

Jamwal en Nisha worden verliefd, terwijl ze in Delhi wachten tot een verkeerslicht op groen springt… In Engeland legt een vrouw aan haar man uit dat een paar designerschoenen niet in vlammen kan zijn opgegaan en in Italië belandt een nietsvermoedende jongeman in bed met de receptioniste van het hotel.

Deze vijftien korte verhalen heeft Jeffrey Archer de afgelopen vijf jaar overal ter wereld verzameld. Het is onmogelijk niet te lachen of hier en daar een traan te laten, de verhalen lopen namelijk op universeel onverwachte wijze af.

Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Auteur

  • Jeffrey Archer (auteur)

    Né en Angleterre en 1940, sir Jeffrey Archer fait ses études à l'université d'Oxford avant de se tourner vers la politique. Il démissionne de la Chambre des communes en 1974 pour se consacrer à l'écriture. Il est aujourd'hui traduit dans une trentaine de langues et ses livres se sont écoulés à plus de 270 millions d'exemplaires.

Auteur(s) : Jeffrey Archer

Caractéristiques

Editeur : Saga Egmont International

Auteur(s) : Jeffrey Archer

Publication : 28 janvier 2021

Intérieur : Noir & blanc

Support(s) : Livre audio [MP3]

Contenu(s) : MP3

Protection(s) : Aucune (MP3)

Taille(s) : 251 Mo (MP3)

Langue(s) : Néerlandais, flamand

EAN13 Livre audio [MP3] : 9788726488258

--:-- / --:--