Suivre l’actualité de ce titre (promotion, parution...)

Résumé

Duik in een intrigerende cold case met Anne Kramer in het zestiende deel van de razendpopulaire politieserie!

Thomas van Norden, een onderzoeksjournalist, sluit zich aan bij het coldcaseteam van de politie met een persoonlijk doel: het onderzoeken van de mysterieuze verdwijning van zijn nichtje Emma, tien jaar geleden op 13-jarige leeftijd. Anne Kramer, destijds betrokken bij de zaak, staat hem bij en biedt haar volledige steun. Samen ontdekken ze vergeten details die leiden tot nieuwe aanwijzingen. Waarom ging Emma met de man mee? En, nog belangrijker, hoe kunnen ze haar terugvinden?

Elk boek uit de Anne Kramer-serie is zelfstandig te lezen.

Anne Kramer

In deze spannende politieserie speelt de stoere Anne Kramer de hoofdrol. De rechercheur krijgt te maken met tal van misdaden in de grote stad. Auteur Joop Riessen deed in zijn jaren bij het politiekorps in Amsterdam veel ervaring op in de wereld van criminaliteit en recherche. Hierdoor zijn de romans over Anne Kramer op een zeer realistische manier geschreven.

Joop van Riessen (1943) werkte lange tijd als hoofdcommissaris bij de Amsterdamse politie. Na zijn vertrek uit het korps in 2004, publiceerde hij in 2007 zijn eerste boek getiteld 'In de naam der wet', waarin hij terugkijkt op zijn 40 jaar bij de politie. Twee jaar later introduceerde hij het eerste deel van de Anne Kramer serie, een spannende en realistische reeks politieromans.

Auteur

Auteur(s) : Joop van Riessen

Caractéristiques

Editeur : Saga Egmont International

Auteur(s) : Joop van Riessen

Publication : 1 novembre 2024

Intérieur : Noir & blanc

Support(s) : Livre audio [MP3]

Contenu(s) : MP3

Protection(s) : Aucune (MP3)

Taille(s) : 354 Mo (MP3)

Langue(s) : Néerlandais, flamand

EAN13 Livre audio [MP3] : 9788727176116

--:-- / --:--